Ondernemer Michel Bosiers – Mich voor de vrienden – presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds- en paardenvlees. Ook minder frequente bistrogerechten als kalfsniertjes en mergpijp sieren hier de kaart.


In zijn gerechten streeft Michel enkel naar de beste kwaliteit; daarom selecteert hij zijn vleeswaren persoonlijk bij het slachthuis. Hierdoor kan Michel steevast uitpakken met perfect bereide bourgondische klassiekers zoals filet pur Rossini – met een stukje ganzenlever erbij – een stevige Ierse zesrib en zijn fameuze bavette Robespierre–getrancheerde Siementhal de Bavière met rucola, zongedroogde tomaatjes en parmezaanse schilfertjes. Mich beschikt eveneens over een mooie wijnkaart, zodat al het sappige vlees op gepaste wijze doorgespoeld kan worden. De absolute topper op de kaart is de Texaanse prime rib, uniek in België !


Het interieur van Mich is rechttoe-rechtaan met wit gekalkte muren, oud parket, katoenen tafelnappen en comfortabele zeteltjes. Dankzij deze smakelijke en gemoedelijke sfeer is Mich een aanrader voor elke vleesetende Bourgondiër! De mooie wijnkaart zorgt ervoor dat het sappige vlees op passende wijze doorgespoeld kan worden.